Optische kabel

Een optische kabel wordt gebruikt om geluid af te spelen tussen 2 apparaten. Deze kabel is gemaakt van glasvezel. Daardoor is de kabel in staat om het geluid in een goede kwaliteit over te brengen. Vrijwel alle cd, blu-ray en dvd spelers beschikken over een optische ingang. Met deze optische ingang is het mogelijk om… Read More »

Scart naar HDMI

Beschik je thuis nog over een oude gameconsole of een oude videorecorder en wil je deze graag nog gebruiken? Even een avond de oude videobanden van vroeger terug kijken. Misschien heb je je eigen bruiloft nog wel op een videoband staan en wil je deze graag nog een keer zien. Of je hebt een oude… Read More »

HDMI verlengkabel

Tegenwoordig maakt vrijwel iedereen er gebruikt van. Een HDMI verbinding om visuele- en audiosignalen door te sturen naar de televisie. Met deze High Definition kabel kun je bijzonder goede beeld en geluidskwaliteiten krijgen naar de televisie. Je koopt een nieuwe PlayStation en hierbij behoort natuurlijk een goede HDMI kabel. Tot je stomme verbazing kom je… Read More »

HDMI naar VGA Adapter 1080P review

Ik had een koppeling nodig om mijn laptop aan te sluiten op een extern beeldscherm, daarom heb ik besloten de HDMI naar VGA Adapter 1080P te bestellen bij bol.com. Hieronder lees je mijn review over mijn aankoop van deze adapter.

VGA Kabel

Heb jij een computer die aangesloten moet zijn op een monitor? Of wil je je scherm van je laptop of gewone pc uitbreiden naar een extra scherm? Dan komt een VGA kabel goed van pas. De VGA kabel is al jaren de standaard kabel om monitors aan te sluiten op een computer. De afkorting waar… Read More »

Hdmi switch

Een hdmi switch dient om meerdere toestellen aan te sluiten op een hdmi poort. Wanneer je tv (of beamer) maar 1 hdmi aansluiting heeft en je wil graag meerdere toestellen aansluiten ( blu-ray speler, playstation, digicorder). De meeste hdmi switchen hebben maar 2 hdmi poorten maar je kan ook grotere switchen kopen tot 8 hdmi… Read More »

Mini hdmi

Heb je een mini hdmi kabel nodig? Dan ben je op de juiste plaats! Hier kan je uitleg vinden over deze kabels en omvormers + enkele reviews van deze kabels! Lees zeker en vast verder voor een complete handleiding over het gebruik van een mini hdmi!